Ansatte

Ellevill

Arisha Vaghei

Stilling: Pedagogisk leder

Radka Ondrejkova

Stilling: Støttepedagog

Burcin Canpolat

Stilling: Barnehagemedarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å lese bok sammen med barna og leke med barn. Jeg har ingen formell utdanning faget, men har mange års erfaring i barnehage. Jeg har jobbet i Scala private barnehage siden 2014. Min favoritt hobby er å lage mat, lese bok og å gå på tur sammen med familien min.

Jaquelina Ayala

Stilling: Barnehagemedarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å leke og samtale med barn. Jeg liker formingsaktivitet. Jeg har ingen formell utdannelse i faget, men har lang jobberfaring. Jeg har jobbet på mini-sats, butikk og jobbet i barnehage 15 år. Jeg ble ansatt i Scala private barnehage i 2005, og trives godt å jobbe her. Min favoritt hobby er å hekle og lage smykker. Jeg liker å være med familien min, og gå på turer.

Full Fart

Hanne-Maria Helland

Stilling: Pedagogisk leder

Det morsomste jeg gjør på jobb er ha en dialog med barn, naturfag med eksperimenter og å undre seg over verdens store og små mysterier. Sang og regler med bevegelser er også veldig gøy. Jeg ble uteksaminert fra førskolelærerutdanningen i 2015 samtidig som jeg jobbet på småtrinnene og SFO i en barneskole. Etter bacheloren fortsatte jeg å studere diverse fag på universitet der jeg hadde interesse, flere pedagogikkemner og språk. Jeg har tidligere jobbet 3 år i Asker i en liten barnehage fram til jeg ble ansatt her i Scala private barnehage i september 2021. Favoritt hobby: Jeg har to flotte katter som jeg duller mye med på fritiden, liker å spille spill og tegner.

Naciye Yilmaz

Stilling: Barnehagemedarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å leke med barn. Jeg har ingen formell utdanning i faget men har 5 års erfaring i barnehage. Min favoritt hobby er å lage mat, og jeg liker å reise med familien min.

Pembegul Tasdelen

Stilling: Pedagogisk leder

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være med å utforske og undre sammen med barna. Jeg liker oppdagelsesferder og lesestunder, de gode klemmene jeg får og de gode samtalene vi har. Jeg ble utdannet som barnehagelærer ved USN. Jeg har tatt videreutdanning i naturfag og matematikk i barnehagen og i tillegg nasjonal styrerutdanning i OsloMet. Jeg har jobbet som pedagogisk leder siden august 2016, og i kombinasjon med assisterende styrer siden september 2018. Jeg ble ansatt i Scala private barnehage april 2018. Favoritt hobbyen min er å være sammen med familien min, reise og gå turer.

Radka Ondrejkova

Stilling: Støttepedagog

Robert Torgersen

Stilling: Pedagogisk leder

Jeg startet som pedagogisk leder i 2017, og andre vil oppfatte meg som en engasjert og aktiv mann som støtter og veileder barn i deres lek og utforskning. Jeg verdsetter friluft og liker å bruke naturen som en gylden arena for å danne gode opplevelser sammen med barna. Samtidig er jeg opptatt av et godt foreldresamarbeid, foreldrenes nærhet til og kunnskap om eget barn er grunnlaget for dette samarbeidet. Jeg mener at et samlet blikk og felles refleksjon kan bidra til en mer helhetlig og nyansert opplevelse for et godt samspill med barnet, både i barnehagen og hjemme. Jeg ser på meg selv som en ressurssterk, aktiv, tålmodig og rolig person, men også tydelig. Jeg brenner for å arbeide med barn i vanskelige livssituasjoner, og dette arbeidet i barnehagen er det mest givende for meg. «De aller første brikkene, de du startet med – de henger fast for bestandig. Og en lykkelig barndom er den beste gave som står i min makt å skjenke.»

Karusellen

Elena Bilbilaj

Stilling: Barnehagemedarbeider

Kristin Fjelheim

Stilling: Barnehagelærer

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være aktiv, kreativ og det å skape hverdagsmagi med barna, noe som vi er så heldige å oppleve hver eneste dag. Jeg har ingen formell utdanning i faget, men jeg har 17 års erfaring i barnehage. Jeg har i perioder på totalt 8 år har jobbet som pedagogisk leder på dispensasjon i forskjellige barnehager. Jeg ble ansatt i Scala i 2019. Min favoritt hobby er å gå tur i skog og fjell og trene inne og utendørs.

Radka Ondrejkova

Stilling: Støttepedagog

Vanesa Ayala

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Propellen

Alia Iram

Stilling: Barnehagemedarbeider

Linda Eliassen

Stilling: Pedagogisk leder

Det morsomste jeg gjør på jobb er når jeg blir fanget i lekens verden sammen med barna, og vi sammen skaper magiske øyeblikk,- men jeg må heller ikke glemme en annen fin ting; Du blir møtt hver dag med 1000 klemmer og smil! Kort om utdannelse/erfaring: Ble kalt inn som vikar i Scala barnehage som 19 åring, med et oppdrag på 2 uker. Ble værende i ca 1,5 år. Ble inspirert, og utdannet meg til barnehagelærer. Gikk tilbake til verdens fineste barnehage hvor jeg var så heldig og fikk åpne Karusellen, siden det har jeg vært pedagogisk leder i Scala. Jeg ble ansatt i Scala våren i 2011. Favoritt hobbyen min er å være kreativ spesielt innenfor interiør og trening. Bruker mye tid med familien, elsker stunder i skog og mark.

Vibeke Gulbæk

Stilling: Barnehagemedarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb, er å leke med barna og ha gode samtaler. Jeg liker fysisk aktivitet, både inne og ute. Jeg har ingen formel utdannelse i faget, men jeg har lang arbeidserfaring. Jeg har tidligere jobbet som kundebehandler og i butikk, men jeg har snart 28 års arbeidserfaring fra barnehage og 24 år av dem, i Scala Private Barnehage. Jeg har i tillegg jobbet som pedagogisk leder på dispensasjon i perioder på til sammen 10 år. Min hobby: trening, gå turer og scrapping.

Andre ansatte

Monica Andresen

Stilling: Daglig leder

Mye av min tid i barnehagen går med til administrative ting, men jeg er opptatt av å bli kjent med barna og at de skal være trygge på meg. Nysgjerrige og spontane barn bringer ofte frem et smil og minner meg på hvorfor jeg jobber i barnehage. Jeg ble ansatt i Scala private barnehage høsten 1999, samme år som jeg var ferdig utdannet barnehagelærer. Var da pedagogisk leder på Full Fart i et år før jeg tok en friår i USA der jeg jobbet i et skianlegg i Aspen, Colorado. Har vært styrer i Scala siden høsten 2001. På fritiden min så er jeg mye ute i naturen, ofte sammen med familien min. Jeg er glad i å løpe, gå på langrenn, kjøre alpint og gå i fjellet. Jeg også veldig glade i å reise, og har som oftest flere turer per år.

Sahrish Iqbal

Stilling: Barnehagemedarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være med barna gjennom enhver tid. Kort om utdannelse/erfaring: Jeg har tatt utdanning innenfor kontor og administrasjon og jobbet blant annet som kontormedarbeider, intervjuer og selger. Jeg kom til Scala på et vikaroppdrag og ble ansatt som vikar i oktober 2019. Gjennom jobben på Ellevill ble jeg inspirert til å ta barnehagelærerutdanning. Jeg studerer barnehagelærerutdanning på deltid, og har jobbet i barnehage siden februar 2019. Favoritt hobbyen min er at elsker jeg å lage mat og se på serier.

Rizgia Ayoub

Stilling: Barnehagemedarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å leke sammen med barna og gjøre forskjellige aktiviteter. Jeg har ingen formell utdannelse i faget, men jeg har lang erfaring i barnehage og har jobbet i Scala private barnehage i mange år. Jeg trives veldig på arbeidsplassen min. På fritiden liker jeg å være med familie og venner og gå på tur.